Projekt

Här nedan kan du se några av de projekt jag har sysslat med. Det är allt från e-handel, kurser, uthyrning, kennlar med mera. Tveka inte att höra av dig om du skulle vilja ha min hjälp.

AIRIKR Webb och företagsutveckling
FLELID

PÅGÅENDE

Flelid är ett e-handelsföretag som kommer att bedriva handel med överblivet och återbrukat byggmaterial. Tillsammans med Flelid tog vi fram logga, hemsida och hela konceptet för företagets exponering online. Samt den dagliga driften med uppdateringar och produkter.

Idrottsgården i Sörmland

PÅGÅENDE

Idrottgården i Sörmland är ett sjönära boende med uthyrning av lägenheter, stugor och rum. Tillsammans med Idrottsgården digitaliserar vi verksamheten, med bokningssystem för rum men också tennis, digitala lås, nya arbetsmetoder. Målet är att anläggningen ska vara automatisk med minimal inblandning från personal på plats. Det innebär att vi installerar digitala lås där gäster får koder skickade till sig automatiskt när de bokar boende och städfirman får automatisk information kring utcheckning. 

Selléns Hundskola

Selléns Hundskola bedriver hundkurser. Inom hundvärlden är det allt för vanligt att hemsidorna är föråldrade och inte anpassade efter dagens mobila enheter. Tillsammans med Selléns Hundskola tog vi fram hemsidan, konceptet, blogg, logga och idéer kring deras närvaro online.

Kennel Hunt´rets

Kennel Hunt´rets är en kennel med fokus på uppfödning av jaktlabradorer. Tillsammans tog vi fram logga, hemsida och uppdatera verksamhetens onlinenärvaro. 

Sellèns Hundskola

"En tanke som blev till verklighet, tack vare Erik. En hemsida som är estetisk tilltalande och enkel att använda är en viktig grundpelare för att möjliggöra en kundvänlig atmosfär. Erik har genom processen varit närvarande, inkände och funnit balansgången mellan att komma med utvecklingsmöjligheter och att lyssna på kunden. Utan Erik hade processen inte varit lika smärtfri och slutresultatet blivit lika bra. Vi fortsätter utvecklas tillsammans med Airikr."

Tack Airikr!

 

-Filip 

Kennel Hunt´rets

"Jag är mycket nöjd med hemsidan, den är bra uppbyggd och har fina bilder. Kunderna tycker att den innehåller tydlig och bra info som minskar antalet frågor som jag får inför ett valpköp."

- Karina

idrottsgården

"Erik har hjälpt oss att komma in i den digitala åldern med att ta fram hemsida, ordna med digitala lösningar för att boka tennisbana och mycket mer. Han har också sett till att vi nu tagit steget och infört bokningssystem för våra gäster. Systemet kan nu kopplas ihop med städfirman som gör det riktigt enkelt." 

- Ola